Deklica, ki se je spontano odreinkarnirala, Valentin Rozman - Videos

0
172

Sunette je ženska, ki se je zmožna odreinkarnirati v slehernem trenutku po svoji volji. Pri njej gre za prvi resničen in dokazan primer odreinkarnja, odkar je bil ustvarjen sistem reinkarnacije. Kaj to pomeni? Kako izgleda duhovno medijstvo? Zakaj so njena sporočila, ki se tudi redno snemajo, natančna zakladnica informacij o resnični zgodovini celotnega stvarstva? Kako se spopasti z demoni? Današnji gost Valentin Rozman, ki že več kot 20 let intenzivno proučuje delovanje celotnega stvarstva, je Jasmini povedal marsikaj vznemirljivega.

21. 11. 2017

Klepet ob kavi je televizijska oddaja, ki se predvaja na TV3. Namen le te je, da gledalci skozi zanimive vsebine najdejo informacije, ki jim lahko pomagajo zato, da bi živeli bolj kvalitetno.

V ospredju je tako celostni pogled na človeka, tematike pa se dotikajo tudi alternativne medicine, komplementarne medicine, zdravilstva, osebnostne rasti in duhovnega razvoja, ezoterika, psihologija in druga področja.

Naš namen je, da ljudje vsak dan sprejemajo odločitve, ki jih vodijo na njihovo lastno pot zdravja, zadovoljstva, sreče in notranje harmonije.

Več o tem na naši spletni strani www.klepetobkavi.si
Obiščite nas tudi na Facebooku: www.fb.com/klepetobkavi

source

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here