Vpliv urokov in prekletstev na medsebojne odnose. Anita Reher - Videos

1
828

Ko smo pod vplivom negativnih energij, te tudi močno odsevamo. Zato se nam zgodi marsikatera krivica in še marsikaj hujšega. Sprašujemo se: zakaj nam gre v družini vse narobe? Zakaj nas ljudje ne sprejemajo? Kako se odzivamo na okolico ko smo pod vplivom temnih sil? Kakšne travmatične posledice lahko pustijo te temne sile na našem energijskem nivoju? Kakšna je rehabilitacija po
čiščenju teh temnih sil … O vsem tem smo se pogovarjali z izjemno intuitivno terapevtko in zdravilko
Anito Reher.

9. 11. 2017

Klepet ob kavi je televizijska oddaja, ki se predvaja na TV3. Namen le te je, da gledalci skozi zanimive vsebine najdejo informacije, ki jim lahko pomagajo zato, da bi živeli bolj kvalitetno.

V ospredju je tako celostni pogled na človeka, tematike pa se dotikajo tudi alternativne medicine, komplementarne medicine, zdravilstva, osebnostne rasti in duhovnega razvoja, ezoterika, psihologija in druga področja.

Naš namen je, da ljudje vsak dan sprejemajo odločitve, ki jih vodijo na njihovo lastno pot zdravja, zadovoljstva, sreče in notranje harmonije.

Več o tem na naši spletni strani www.klepetobkavi.si
Obiščite nas tudi na Facebooku: www.fb.com/klepetobkavi

source

1 COMMENT

  1. Ne vem, čemu taka zaskrbljenost okoli negativnih energij skozi uroke, obrede in prekletstva. Dobrih in pozitivnih ljudi se itak ne primejo, slabim pa gospa gostja pokaže vrata in brez pomisleka odidejo…Če verjameš, je pa vse res 😉 Res ste simpatični 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here