Zdravje je darilo, ki ga moramo varovati, 1. del - Videos

0
107

Ozračje je danes onesnaženo z vse več strupi, ki jih človekovo telo ne more zaobiti, in prav zaradi strupov v telesu se počutimo slabo, utrujeno, bolno. A vendar ne gre takoj kriviti dejstva, da je svet pač takšen – enostavno si lahko pomagamo sami že z nekaj minutami vdihavanja prečiščenega zraka s pomočjo ionizatorja zraka z ogljikovo ščetko. Danes smo z univ. dipl. inž. Loreno Leonardos razjasnili, kaj povzroča primanjkljaj ionov ter kako se to kaže na človekovi koncentraciji in njegovem dolgoročnem zdravju v celoti? Ne spreglejte! www.ionex.si

23. 1. 2018

Klepet ob kavi je televizijska oddaja, ki se predvaja na TV3. Namen le te je, da gledalci skozi zanimive vsebine najdejo informacije, ki jim lahko pomagajo zato, da bi živeli bolj kvalitetno.

V ospredju je tako celostni pogled na človeka, tematike pa se dotikajo tudi alternativne medicine, komplementarne medicine, zdravilstva, osebnostne rasti in duhovnega razvoja, ezoterika, psihologija in druga področja.

Naš namen je, da ljudje vsak dan sprejemajo odločitve, ki jih vodijo na njihovo lastno pot zdravja, zadovoljstva, sreče in notranje harmonije.

Več o tem na naši spletni strani www.klepetobkavi.si
Obiščite nas tudi na Facebooku: www.fb.com/klepetobkavi

source

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here