Pomemben nasvet za brezskrbno materinstvo; na zvezi Iris Mulej - Videos

0
109

Tokrat se nam iz Črne gore javlja zavedna mamica Iris Mulej. Povedala nam je, kateri je njen najljubši del materinstva, kako s hčerko pridno beležita skupne dogodivščine ter katero dejstvo bi morali bolj upoštevati, ko gre za zdravje otroka in mamice. Več tisoč znanstvenih študij namreč opozarja na alarmantna dejstva o sevanju, ki ga povzročajo tehnološke naprave (kot so mobilni telefoni, tablice in računalniki). Kaj lahko naredimo sami za lastno zdravje in kako nam ri tem pomagajo revolucionarni izdelki Belly Armor? Ne zamudite ogleda posnetka! In pšt – razkrivamo kodo za bolj ugoden nakup.

13. 7. 2018

Klepet ob kavi je televizijska oddaja, ki se predvaja na TV3. Namen le te je, da gledalci skozi zanimive vsebine najdejo informacije, ki jim lahko pomagajo zato, da bi živeli bolj kvalitetno.

V ospredju je tako celostni pogled na človeka, tematike pa se dotikajo tudi alternativne medicine, komplementarne medicine, zdravilstva, osebnostne rasti in duhovnega razvoja, ezoterika, psihologija in druga področja.

Naš namen je, da ljudje vsak dan sprejemajo odločitve, ki jih vodijo na njihovo lastno pot zdravja, zadovoljstva, sreče in notranje harmonije.

Več o tem na naši spletni strani www.klepetobkavi.si
Obiščite nas tudi na Facebooku: www.fb.com/klepetobkavi

source

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here