Kako se osvoboditi strahovi in fobij? Anita Reher - Videos

0
156

Fobija je motnja, pri kateri doživlja oseba pretiran in neracionalen strah pred specifično situacijo, predmetom ali dejavnostjo. Ker pri strahovih oz. fobijah dostikrat ne gre za dogodke, ki bi dejansko ogrožale človekovo življenje, smo se danes, skupaj z intuitivno psihoterapevtko in zdravilko iz Ezoteričnega društva Arhelika (www.arhelika.com) Anito Reher, spraševali: kaj sploh so strahovi in od kod prihajajo, kako vplivajo na naša življenja in kakšne posledice nam pustijo ter kako jih odpravimo. Jih moramo uzavestiti in se z njimi soočiti ali jih raje preprosto ignorirajmo? Vse boste izvedeli – ne zamudite ogleda posnetka!

23. 1. 2018

Klepet ob kavi je televizijska oddaja, ki se predvaja na TV3. Namen le te je, da gledalci skozi zanimive vsebine najdejo informacije, ki jim lahko pomagajo zato, da bi živeli bolj kvalitetno.

V ospredju je tako celostni pogled na človeka, tematike pa se dotikajo tudi alternativne medicine, komplementarne medicine, zdravilstva, osebnostne rasti in duhovnega razvoja, ezoterika, psihologija in druga področja.

Naš namen je, da ljudje vsak dan sprejemajo odločitve, ki jih vodijo na njihovo lastno pot zdravja, zadovoljstva, sreče in notranje harmonije.

Več o tem na naši spletni strani www.klepetobkavi.si
Obiščite nas tudi na Facebooku: www.fb.com/klepetobkavi

source

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here